top of page

Kurs za rukovaoca građevinskim mašinama

kurs za rukovaoca građevinskim mašinama

Kurs za rukovaoca građevinskim mašinama osposobiće svakog polaznika veštinama održavanja i svakodnevnog rukovanja građevinskim mašinama. Kroz ovaj vid obuke stiču se znanja potrebna za adekvatno obavljanje različitih zemljanih radova (bageri, utovarivači, istovarivači, buldožeri...).

Za uspešno savladavanje ovih veština potrebno je proći 180 časova praktično-teorijske obuke koja se sprovodi u partnerskoj građevinskoj firmi. Dinamiku obuke i realizaciju predviđenog fonda časova polaznik dogovara sa mentorom iz preduzeća. Trajanje obuke zavisi od dogovorenog intenziteta rada.

Ukoliko ste zainteresovani za navedeni kurs, možete se upisati bilo kad tokom cele kalendarske godine. Kurs možete upisati fizički u našim prostorijama od 9h do 15h na adresi: Radoslava Grujića 3, Beograd. Takođe, upis možete izvršiti i od kuće putem mejla kursevi@bozidaracdigital.com, besplatne info linije 0800 300 305 ili popunjavanjem kratke forme na sledećem linku: 

Obuka počinje ubrzo nakon upisa

Za polaganje ispita potrebno je poneti kopiju lične karte, kopiju poslednje stečene diplome iz redovnog obrazovanja i potvrdu o obavljenoj praksi. Potrebnu literaturu za ispit obezbeđujemo mi po ceni od 1000 RSD za svako pojedinačno zanimanje.

Načini plaćanja i cena kursa

Praktično-teorijska obuka košta 27 000 RSD, uz cenu završnog ispita od 2 400 RSD. Ukupna cena u zbiru iznosi 29 400 RSD.

Kurs se može platiti uplatnicom u jednoj ili dve rate.

Izrada sertifikata na stranim jezicima

Za sve koji uspešno polože ispit i žele da preuzmu sertifikat i na nekom od stranih jezika, postoji mogućnost uz molbu polaznika. Cena izrade sertifikata iznosi 5 000 RSD i trenutno postoji mogućnost izrade sertifikata na nemačkom i engleskom jeziku. Vreme izrade je ne duže od 10 dana od dana podnošenja molbe.

Imate radnog iskustva? Prijavite se za proveru znanja

Za sve koji već imaju znanje i iskustvo iz ove profesije, postoji jednostavna procedura provere znanja. Ukoliko kandidat poseduje radno iskustvo od minimum tri meseca za traženu struku, sa potvrdom iz preduzeća (privatnog ili državnog), kopijom lične karte, kopijom diplome ili svedočanstva o redovno završenoj školi, može bez pohađanja obuke da polaže ispit.

 

Cena provere znanja sa izdavanjem sertifikata je 24 000 RSD

Prijavite se odmah klikom na link ispod:

bottom of page