top of page

Kurs za masera

Head Massage

Današnji način rada i života često stvara probleme koje neretko samo maser može da reši. Ukoliko želite da opustite ljude bez primene lekova i da im pomognete, masiranje se nudi kao najbolje rešenje. Ukoliko želite da zaradite dodatno i savladate zanimanje koje je traženo, kao i da učite kroz praksu i primenjujete odmah naučeno, kurs za masera je prava obuka za vas. Sve je veća potražnja za maserima i u Beogradu i širom Srbije.

Kroz tehniku dodira i bez primene lekova, masažom se postižu pozitivni efekti u olakšavanju različitih tegoba i elimisanju bola kod obolelih ili povređenih ljudi. Naš kurs za masera će vam omogućiti da savladate veštine: relaks masaže, manuelne limfne drenaže, anticelulit masaže, mišićne napetosti i različite važne delove kiropraktike.

Praktična obuka u specijalizovanom kabinetu

Maser je jedno od zanimanja gde je praktičan rad ključan, a gde je teorija prateći deo. Zbog toga program obuke obuhvata sticanje različitog osnovnog poznavanja: anatomije i fiziologije, osnovne masažne tehnike, higijenske masažne tehnike, terapeutske masažne tehnike, relaksacione masažne tehnike, masaže lica i tela, osnove medicinske masaže, uređenja i dezinfekcije pribora i alata koji se koriste pri masaži, osnovne poslovne komunikacije, kao i mera zaštite na radu kada je u pitanju kurs za masera.

Zbog važnosti praktičnog rada u savladavanju ove profesije, obuka se sprovodi u specijalizovanom kabinetu za masažu u “Božidaracu”. Kabinet obuhvata opremu kao što su stolovi za masažu, preparati mleko, tonik, masaž kreme, maske...), kao i druga higijenska sredstva. Obezbeđujemo vam i potrebnu literaturu, dok se praktičan rad vežba na modelima ili drugim polaznicima kursa. Preporučljivo je da polaznici imaju modele, jer im to pomaže da steknu više prakse. Po programskom planu, polaznici prvo savladavaju teorijske osnove na kojima se dalje uspešno gradi praksa kroz praktičan rad, te na kraju uče kompleksnije masaže uz tehnike prepoznavanja potreba kod svakog klijenta zasebno.

Vredan sertifikat i duga tradicija rada

Božidarac Digital se naslanja na 75 godina dugu tradiciju Božidarca, kao naslednika Narodnog univerziteta Božidar Adžija. Naše višegodišnje iskustvo u obučavanja na hiljade stručnih i kvalifikovanih masera je najbolji garant vašeg budućeg znanja i veštine, kao i da će vaš budući sertifikat biti cenjen. Kada uspešno položite ispit i steknete sertifikat, otvaraju vam se mogućnosti i različitih dodatnih usavršavanja i specijalističkih seminara. Kurs za masera izvodi profesionalno osoblje koje ima dugodišnje iskustvo u prenošenju znanja polaznicima i u radu sa velikim brojem klijenata. Naši profesori će se potruditi da vam časovi budu zanimljivi, a progam kursa masaže efikasno usvojen od strane svakog polaznika.  Polaznik treba biti u dobrom psiho-fizičkom stanju da prati nastavu i izvodi praktičnu nastavu, a svaku eventualnu raniju povredu da prijavi instruktoru pre početka obuke, imaući u vidu da praktični deo podrazumeva fizičku aktivaciju polaznika.

Program i plan rada

Uz naš detaljni i razrađeni program i pan rada imaćete priliku da naučite sve finese ove profesije. Naš ojedinjeni kurs masaže obuhvata sledeće oblasti i podoblasti:

 

  1. Opšti deo – osnovno o samom kursu, kao i upoznavanje sa suštinom ove veštine, potrebnim sredstvima za rad, kao i teoretskim osnovama.

  2. Osnovni deo – učenje hvatova i međuhvatova u masažnim tehnikama, kao i o načinu funkcionisanja ljudskog tela i najčešćim tegobama sa kojima se susreću potencijalni klijenti.

  3. Specijalni deo – potpuna obuka za samostalno izvođenje parcijalne masaže, relaks masaže, limfne drenaže, anticelulit masaže i kiropraktike.

Kada uspešno savladate ovaj kurs, bićete sposobni da radite sledeće vrste masaža:

 

  1. Relaks masaža

  2. Sportska masaža

  3. Anticelulit masaža

  4. Manuelna limfna drenaža

  5. Aromaterapija


Objedinjeni kurs za masera ne samo da obuhvata sve ono što bi jedan maser trebalo da zna, već je i finansijski isplativiji. Imajući u vidu da smo državna ustanova naši sertifikati su priznati i proverana garancija kvaliteta već duže od pola veka i preko hiljadu polaznika kursa masaže samo u protekle tri godine. Upišite se još danas i postanite profesionalni maser.

Dužina kursa i dinamika rada

Ovaj kurs možete proći na više načina i najvažniji faktor za to je izbor između različitih veličina grupe i individualnog rada. Za naš kurs postoje sledeće mogućnosti:

 

-6 i više polaznika – 68 školskih časova (8 teorijske i 60 časova praktične obuke)

-Od 2 do 6 polaznika – 50 školskih časova (6 teorijske i 44 časova praktične obuke)

-Za individualni oblik nastave predviđena su 34 školska časa

-Dinamika rada za grupnu nastavu se određuje nakon dogovora sa drugim članovima grupe i sa predavačem, a uglavnom se odvija dva puta nedeljno po pet školskih časova

-Za individualni oblik nastave, polaznik predlaže termine i dinamiku rada

Cena kursa i način plaćanja

Kurs se može platiti u 3 rate od po 16.333 RSD

Ukupna cena kursa je: 49.000 RSD

 

Za sve polaznike koji se upišu do 30. aprila biće obezbeđena besplatna skrpta.

Cena ispita za objedinjeni kurs masaže: 2.500 rsd (uračunato u ukupnu cenu kursa)

Druge opcije plaćanja su: čekovima građana (do 3 rate) ili administrativnom zabranom (do 3 rate).

 

Upišite se odmah na sledećem linku:

bottom of page