top of page

Kurs za dizajn enterijera

Ukoliko verujete da prostor igra bitnu ulogu u životu, da je odraz ličnosti i stila, ukoliko vas ljudi pitaju često za mišljenje kada je u pitanju lepo, onda je vreme da postanete dizajner enterijera.

 

Pripremili smo program koji će vas kroz savladavanje teorije i praktičan rad obučiti za transformisanje  bilo kog enterijera u prelep prostor kakav možete videti na Pinterestu. Uređivanje prostora podrazumeva znanje iz različitih oblasti kao što su: stilovi nameštaja, boje, materijali ili svetla. Mi ćemo vam pomoći da nakon našeg kursa sve oblasti poznajete i znate da to znanje primenite. Ceo kurs ćete moći da pratite iz svog doma. Nastava se organizuje online i uživo tako da se ohrabruje interakcija, postavljanje pitanja i prezentovanje.

kurs za dizajn enterijera.jpg

Verovatno ste na raznim sajtovima i stranicama na društvenim mrežama videli mnoštvo lepih prostora, ali ste se uvek pitali kako da nešto slično prenesete u svoj prostor? Često ste prepravljeni i ne znate odakle da krenete. Tu nastapa dizajner enterijera poput naše instruktorke. Uz njeno iskustvo imaćete priliku da ovladate upravo tehnikama i trikove koje primenjuju stručnjaci u svom budućem radu.

 

Kada nakon kursa budete viđali različite prostorije, u njima ćete primećivati i potencijale koje one imaju da izgledaju mnogo lepše. U nekima ćete videti koje bi boje bolje stajale, u drugima koji bi se nameštaj bolje uklapao, a u trećim kako da navedeni prostor učinite više fotogeničnim tako da svako u njemu želi da se slika za Instagram.

 

Naš program podeljen je u više tematskih celina koje se obrađuju kroz sedam nedelja. U okviru kursa za dizajn enterijera obradićete šest celina i kroz teoriju i kroz praktične primere, ali i praktičan rad. Ovaj metod rada će vam omogućiti da bolje zaokružite različita znanja. Nakon online predavanja svake nedelje, dobićete mini projekat koji ćete raditi kod kuće i tako adekvatno naučiti da primenite stečeno znanje.

Polaznicima će predavač biti dostupan za konsultacije putem i-mejla i zatvorene Facebook grupe gde će biti u prilici da komuniciraju i razmenjuju informacije i iskustva. Kurs osnove dizajna enterijera ima za cilj da polaznici nakon završenog kursa mogu samostalno da se upuste u opremanje ili renoviranje sopstvenog prostora ili prostora klijenta i da sa sigurnošću izvedu svoje projekte poput profesionalaca.

Upoznaćete se sa tehnikama gde da nabavite materijale, komade nameštaja ili dekoraciju, bez lutanja i grešaka. Praktični primeri na kojima ćete raditi će vam dati priliku da naučite kako izgleda organizacija radova i komunikacija sa izvođačima radova. Kada preuzmete naš sertifikat posle završenog kursa, otvara vam se mogućnost da budete ozbiljan i profesionalni konsultant u oblasti dizajna enterijera.


U prvoj nedelji: - upoznavanje sa prostorom - određivanje zona - inspiracija i upoznavanje sa stilovima
Druga nedelja: - analiza radova i troškova
Treća nedelja: - odabir boja i materijala - primena materijala
Četvrta nedelja: - funkcionalnost - ergonomija - odnosi elemenata u prostoru
Peta nedelja: - rasveta u enterijeru
Šesta nedelja: - dekoracija
Sedma nedelja: - rezime i oblikovanje prethodnih lekcija u celinu - predstavljanje projekata polaznika

Vreme trajanja kursa dizajn enterijera online: 

 • Fond: 12 školskih časova + besplatne konsultacije, šest susreta odnosno mesec i po dana, 

 • Dinamika rada: jednom nedeljno predavanje, u poslepodnevnim terminima + mini projekti

 • Nastava se odvija u realnom vremenu tj. uživo što ostavlja mogućnost da postavljate pitanja i učestvujete dok pratite
   

Cena kursa za dizajn enterijera i načini plaćanja: 

 • Rata već od 8.450 RSD i uključuje materijal i izradu sertifakta na kraju kursa

 • Kurs je na akciji do 31. maja i iznosi 16.900 dinara, 

 • Čekovima građana, do dve rata 
   

Upiši se odmah na kurs za dizajn enterijera:

 • Najjednostavnije je putem sledećeg linka ovde ili

 • Takođe možete da nam pišete i putem Vibera i Whats up-a +381648668230
   

O predavaču:
Ana Maria Gvozdenović - dizajner enterijera
Ana Maria je osnivač i glavni dizajner studia AMG Dizajn. Studio vodi samostalno poslednje 3 godine, pre toga je svoje znanje usavršavala u nekoliko kompanija čija je delatnost upravo dizajn enterijera. Diplomirala je na Visokoj školi likovnih i primenjenih umetnosti na departmanu za dizajn enterijera.


AMG Studio za dizajn enterijera bavi se dizajnerskim projektovanjem enterijera stambenih i komercijalnih prostora. Pruža kompletnu uslugu od izlaska na teren radi uzimanja mera i snimanja postojećeg stanja objekta, preko izrade idejnog rešenja, 3D vizuelizacije, kompletnog odabira materijala i opreme, do izvođenja radova.


Prilikom pristupanja svakom projektu i klijentu trudi se da prepozna šta je suština onoga što je prostoru potrebno. Na prvo mesto uvek stavlja funkcionalnost, jer smatra da je to osnova svakog dobro osmišljenog prostora. Ono što dolazi iza funkcionalnosti je personalizacija prostora. Svi smo različiti, i veruje da nije dobro da živimo u prostoru koji je nalik nekom drugom. Trendovi postoje, ali misli da bi svako trebalo da prostor prilagodi svom senzibilitetu i načinu života. 

bottom of page