top of page

Kurs za nokte - manikir i pedikir

Savladaj traženu veštinu

Nauči veštine manikira i pedikira - Postani profesionalni nail artist!

Negovani i lepi nokti jedna su od prvih stvari koje primećujemo na ljudima. Ukoliko ste ikada poželeli da savladate veštine manikira i pedikira, onda je kurs za nokte pravi izbor za vas! Iskoristite priliku da steknete znanje nail-artist-a koje ćete lako naplatiti. Radite kao tehničar u kozmetičkom salonu ili kroz posao od kuće. Kurs za nokte vam pruža mogućnost fleksibilnosti, da radite kada vama odgovara ili kao dodatni posao.

Na kursu za nokte (manikir i pedikir) naučićete sve procedure i veštine estetske i medicinske nege. Obuka obuhvata rad na modelu sa tehnikama gela po želji polaznika. Na segmentu obuke za pedikir uče se i savladavaju tehnike estetskog i medicinskog pedikira, kao i protetika nokta.
 
Pored toga, stiču se i osnovna znanja iz nege kože i noktiju na stopalima. Kurs za manikir i pedikir obuhvata sve, od prijema mušterije ili stranke u salon, načina komunikacije sa istim, higijenskih i tehničkih uslova salona za manikir-pedikir, do alata i preparata koji se koriste za negu i ulepšavanje klijenta.
 
Kao Božidarac Digital smo ponosni na svakog polaznika koji uspešno savlada teoriju i praksu na kursu za nokte. Kada položite završni ispit stičete pravo na sertfikat kao potvrdu stečenih veština. Na taj način postajete deo odabranog društva polaznika koji se već decenijama obučavaju na našim kusevima. Prilikom konkurisanja na posao u kozmetičkim salonima ili spa centrima, sertifikat je validna potvrda vašeg znanja.
 

Manicure

Savremeno opremljeni saloni za praktičnu nastavu

 

Nastava kursa za nokte izvodi se u savremeno opremljenim salonima za praktičnu i teorijsku nastavu. Cilj je da polaznicima omogućimo teoriju i praksu na jednom mestu. Na taj način naučeno odmah i primenite. U moderno opremljenom prostoru nalaze se sve potrebne pogodnosti za kvalitetno razvijanje profesionalnih tehnika manikira i pedikira. Na raspolaganju su vam svi neophodni materijali i preparati. Stečeno znanje praktično ćete uvežbavati na drugim polaznicima grupe ili možete dovesti svoje modele. Uz asistenciju i stručnu pomoć predavača svi zadaci biće lako savladani i usvojeni.

Manicured Nails

Kako je organizovan kurs za manikir i pedikir?

 

Sa ciljem da stečeno znanje primenite što pre, kurs za manikir i pedikir kreiran je za individualne polaznike gde polaznik predlaže raspored časova i ukupan fond iznosi 20 školskih časova.
Cena individualne nastave je 49.000 dinara. I
skoristi priliku. Upiši se odmah! 

Kada se upišite na naš kurs, predviđeno je da savladate sledeće oblasti u okviru plana rada:

 

 • Uvod, histologija koze, građa nokta

 • Dezinfekcija i sterilizacija, osnovne mere zaštite od infekcije

 • Pribor za rad

 • Postupak rada manikir tehnike 

 • Postupak gel laka 

 • Postupak tipsi - lak za nokte, gel lak, gel u boji 

 • Postupak tipsi - Frenchtehnika 

 • Postupak tipse kamuflažni gel – French

 • Izlivanje noktiju kamuflažni gel – French

 • Postupak pedikira - estetski 

 • Obrada uraslog nokta 

 • Obrada kurjeg oka 

 • Obrada drvenog nokta i gljivice

Upiši se odmah po povoljnoj ceni

 

Dinamiku obuke polaznik dogovara sa mentorom iz od čega zavisi vreme trajanja obuke.
Tokom praktične obuke važna je vaša redovnost dolaska i angažovanje kako biste što bolje savladali zanat.

Fond nastave: 20 časova teorijsko-praktične obuke
Dinamika rada dogovara se sa predavačem.

Literaturu za rad obezbeđuje Božidarac Digital po ceni od 1.000 RSD. Prijavite se na vreme već danas i zakažite besplatne konsultacije!

Cena ove individualne obuke je *49.000 RSD.

 

Steknite priznati sertifikat bez pohađanja obuke, ako posedujete iskustvo za manikir i pedikir od minimum tri meseca. Priložite kao dokaz potvrdu o radu u salonu, kopiju diplome o završenoj srednjoj školi i lične karte i možete polagati stručni ispit. Cena provere znanja sa izdavanjem sertifikata kurs za nokte (manikir i pedikir) je 19.200 RSD.


Šta kažu polaznici kursa za negu noktiju?
 

 Bivša polaznica Tamara Kaluđerović već je pri kraju srednje škole shvatila da se neće baviti onim što je završavala. Svoje nokte uvek je sama održavala i ukrašavala, tako da su se svi pitali kako joj to uspeva. Shvatila je da od svog talenta može lepo zarađuje, ali bilo joj je potrebno znanje oko izlivanja noktiju. Želela je i da nakon kursa ima obezbeđen sertifikat. Odlučila se za naš kurs i vrlo brzo krenula sa nastavom.

 

“Prezadovoljna sam obukom, pre svega zato što se časovi održavaju u salonu koji ima svoje lampe, dobre preparate. Završila sam kurs za manikir, a posle sam upisala i akril tehniku. Planiram uskoro i pedikir jer sve više ima posla. Svima koji se razmišlaju toplo preporučujem Božidarac Digital - Tatjana Kaluđerović, nekadašnja polaznica kursa za nokte. 

 

Upiši i ti naš kurs za nokte već danas! 

*cene su bez izraženog pdv-a

bottom of page