top of page
Search

Zašto odabrati online učenje novih veština?


Uloga online obrazovanja dobija na značaju tokom poslednjih godina, ali se u doba pandemije pokazalo zašto je online učenje budućnost. Fleksibilnost i pristupačnost online edukacije otvara mogućnost za sticanje novih veština većem delu populacije nego ikada ranije.


Uz laptop uređaj, pa čak i mobilni telefon i pristup internetu, možete završiti brojne kurseve koji vam mogu pomoći u unapređenju karijere i zaposlenju. Brojne su prednosti online učenja i ukoliko imate dilemu oko upisa na određeni kurs pročitajte više o prednostima koje vam online učenje pruža.


Prednosti online obrazovanja


1. Fleksibilnost


Kao polaznik određenog kursa imate slobodu da učenje kombinujete sa trenutnim poslom i drugim obavezama, kako niste vezani za fiksni raspored predavanja. Većina ljudi koji se odluče za online učenje na mreži žele da maksimalno iskoriste svoje vreme i da za kraći period dođu do traženih veština. Tako je recimo moguće završiti online obuku za knjigovođu i već nakon tri meseca imati dovoljno iskustva za ovo traženo zanimanje.


2. Smanjeni troškovi edukacije


Internet obrazovanje može koštati manje iz različitih razloga. Na primer, nema troškova putovanja na predavanja. Takođe, kako sami birate kada ćete slušati predavanja, ne morate se određi trenutnog posla ili potrošiti novac na brigu o deci kako biste bili na predavanju u učionici više puta u toku jedne nedelje.


3. Mogućnosti povezivanja


Onlajn obrazovanje takođe pruža priliku da se povežete sa drugim polaznicima online kursa i tako razmenite iskustva i ideje. Kursevi koji su kombinovani sa pohađanjem prakse u različitim ustanovama su sjana prilika da upoznate i buduće poslodavce.


4. Materijali za učenje


Sve informacije koje će vam biti potrebne bezbedno su sačuvane. To uključuje stvari poput video predavanja, materijala za obuku i mejlova. To znači da ćete, ako vam ikada bude bilo potrebno da nešto dodatno razjasnite, imati mogućnost da brzo pristupite izvorima, štedeći dragoceno vreme. Ovo je posebno korisno za završetak kursa kada budete polagali završni ispit.


5. Bolja komunikacija sa predavačima na online kursu


Polaznici u tradicionalnim učionicama možda neće dobiti pažnju koja im je potrebna da bi se razjasnili određeni pojmovi. Ovo nije problem za online obrazovanja, jer su online vođene diskusije i lično vreme razgovora sa predavačima zaštitni znak internet obuka. Ovo povećava šanse da polaznik uspešno savlada kurs zbog lako dostupnih konslutacija sa predavačima.


6. Lak pristup specijalizovanim kursevima


Onlajn učenje može polaznicima omogućiti pristup specijalizovanim kursevima koji možda nisu dostupni kroz tradicionalnu nastavu. Ovo je posebno značajno ukoliko živite u manjim gradovima gde je dostupna vrlo ograničena ponuda kurseva novih veština. Online kursevima možete pristupiti sa bilo koje lokacije i planirati učenje kako vama odgovara.


Božidarac Digital je platforma kreirana za online sticanje novih veština. Iskorisiti sve pogodnosti koje vam pruža online učenje i upišite neki od trenutno dostupnih kurseva. Započnite karijeru knjigovođe, kuvara, frizera ili pokrenite put ka prekvalifikaciji u neko od traženih zanimanja.


Nauči i primeni sa nama. Brzo i lako. Preko dvadeset kurseva on i off line. Budi šta god poželiš. Budi knjigovođa. Budi kuvar. Budi frizer. Budi viljuškarista. Budi dizajner enterijera. Naši kursevi su tu zbog tebe. Da bi išao na online kurseve ne treba da budeš IT ekspert niti ti treba posebna oprema. Mi pružamo posebno znanje i veštine. Ti samo donesi ambiciju. Prijavi se odmah na bozidaracdigital.rs

bottom of page