top of page

Kurs za negovateljice online

Cena Kursa

od 12.900 RSD

Trajanje kursa

20 šk. teorija + 140 praksa

Kurs za negovateljice online

Instruktor

Gordana Pešić

Opis kursa

Pandemija Korona virusa pokazala je koliki je značaj medicinskog osoblja. U trenutku kada su stariji ljudi bili najugroženiji, negovatelji su bili na prvoj liniji podrške. U već stresnoj situaciji izazvanoj virusom negovatelji su se trudili da najstarijim pacijentima ulepšaju i olakšaju svakodnevne aktivnosti. Posao negovatelja je postao još više cenjen i tražen zbog empatičnog i nesebičnog posvećivanja svakom pacijentu. Ukoliko ste ikada razmišljali da postanete negovatelj Božidarac Digital vam pruža jedinstvenu priliku da pohađate kurs za negovatelje online. Naučite sve o zdravstvenoj nezi starih i ugroženih i pripremite se na najbolji način za posao u gerontološkim centrima ili kućnoj nezi. Ili pokrenite svoj put ka željenoj prekvalifikaciji. Jedno od trenutno najtraženijih zanimanja olakšaće vam put do zaposlenja, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Nakon teorijske nastave se upućujete na praktičnu nastavu u neki od domova za stara lica sa kojima Božidarac Digital ima saradnju.

Teorijska nastava se održava online na Božidarac Digital platformi:

Fond nastave: 20 školskih časova - 25.800 RSD, na dve rate od 11.999 RSD - u cenu je uračunata i sva neophodna literatura, a polganje ispita je besplatno za polaznike koji se upišu u septembru.

Nakon uspešno završenog teorijskog dela obuke za negovateljice dobija se sertifikat za navedeni modul koji je uračunat u cenu.

Praktični deo obuke:
Praktična nastava se odvija u domovima za stara lica sa kojima Božidarac Digital ima saradnju. Dinamiku polaznik dogovara sa mentorom iz doma za stare, od čega zavisi vreme trajanja obuke. Ukupan fond praktične nastave iznosi 120 školskih časova.

Fond nastave: 120 školskih časova - 19.800 RSD

Za sve polaznike upisane do kraja ovog meseca Božidarac Digital obezbeđuje BESPLATAN SANITARNI PREGLED.

Prijavi se odmah putem sledećeg linka: https://cutt.ly/FzlHi0i

bottom of page