top of page

Kurs za frizera online

Cena Kursa

od 17.900 RSD

Trajanje kursa

20 šk. teorija + 160 praksa

Kurs za frizera online

Instruktor

Opis kursa

Upišite online kurs za frizera na Božidarac Digital platformi. Slušajte online predavanja i završite praktičnu obuku u frizerskom salonu. ​

Zanimanje frizera je trenutno jedno od najperspektivnijih i kao univerzalni zanat ne gubi na popularnosti. Posao frizera spaja kreativnost i umeće oblikovanja kose dajući vam mogućnost za pokretanje sopstvenog biznisa ili rad u salonu. Bez preterano velikog ulaganja možete raditi i po kućama kao dodatni posao, što vam pruža fleksibilnost da sami organizujete svoj rad. Od angažovanja na venčanjima, fotografisanjima ili snimanjima, opcije za talentovanog frizera su zaista velike. Obuka za frizera na Božidarac Digital platformi vam pruža priliku da teorijiski deo kursa ispratite online kada vama to odgovara i da nakon toga naučite frizerske tehnike u odabranim salonima za muško ili žensko šišanje.

Osnova za kurs za frizera je teorija sa praktičnim primerima. Teoriju smo sveli na onu koje je neophodna kako biste bili spremni da nastavite sa praktičnim delom obuke. U saradnji sa instruktorima koji imaju višegodišnjeg iskustva izvukli smo najbitnije teme za frizera i podelili na oblasti. Od kože glave, kose, hemijskih reakcija, tretmana, ali i stilova, trendova i caka. Naši instruktori su tu da vam maksimalno olakšaju i "sažvaću" suštinu ali i otkriju sve tajne frizerskog zanata, a sve kako biste vi imali dobrog osnova, a i vremena da se bavite praksom. U saradnji sa vama vas upućujemo u salon u kome primenjujete naučeno. Besplatno vam obezbeđujemo sanitarni pregled ako se prijavite do kraja meseca.

Plaćanje:
-Fond nastave obuhvata 180 časova teorijske i praktične obuke.
-Online teorija uživo: 20 školskih časova - 18.700 RSD, na DVE rate po 9.350 RSD - završni teorijski ispit je besplatan za nove polaznike. Ušteda 2000 dinara.

-Dinamika rada: 1 do 2 puta nedeljno po 2 do 3 školska časa, u poslepodnevnim terminima. -Praktična obuka u salonu: 160 školskih časova - 18.000 RSD, na DVE rate po 9.000 RSD

Prijavite se odmah putem sledećeg linka: https://cutt.ly/FzlHi0i

bottom of page