top of page

Kurs menadžmenta hrane i pića

Cena Kursa

Od 15.999 RSD

Trajanje kursa

25 šk. časova

Kurs menadžmenta hrane i pića

Instruktor

Nenad Petrović

Nenad Petrović poseduje dugogodišnje iskustvo u hotelijerstvu, nakon formalnog obrazovanja na Visokoj Hotelijerskoj Školi gradio je karijeru u najeminentnijim domaćim i internacionalnim kompanijama, zabeležio je rad na prekookeanskim i rečnim brodovima, ploveći širom SAD-a i Evrope, hotelu InterContinental na Malti, i hotelima "Grand" i "Hyatt" u Srbiji. Prolazeći funkcije od konobara, preko Menadžera Restorana do funkcije Rukovodioca sektora Hrane i Pića, specijalizovao se u oblastima: Načini usluživanja, Govor tela, Protokol, Poznavanje ponude, Organizacija rada, Organizacija događaja i Trening osoblja.

Opis kursa

Program kursa za menadžera u ugostiteljstvu obuhvata teoriju i praktične primere. Upoznaćete se sa zaduženjima za implementiranje i održavanje najviših standarda servisa, organizaciju restoranskih konobara, pomoćnih konobara, kontrolora naplate, nabavku sitnog inventara, higijene restorana, higijene i izgleda zaposlenih, komunikacija i odnos sa gostima.
Na kursu ćete steći i veštine kreiranje efikasnih timova i uspostavljanje menadžmenta učinka. Obrađuju se i bazični zadaci poput zatvaranja kase. Posebna pažnja je usmerena i na sticanju veština za nabavku i skladištenje robe, izrade rasporeda, finansijske analize, promocije i unapređenja prodaje. U zavisnosti od veličine, strukture i raspodele poslova neke dužnosti mogu i ne moraju biti u opisu posla menadžera u ugostiteljstvu.
Naučićete sve i o organizaciji događaja. Kurs je koncipiran tako da polaznici steknu znanje o funkcionisanu različitih organizacija, poput hotela, restorana, kafića, (engl. Horeca Hotel/Restaurant/Café) kao bi se lakše prilagodili svakoj. Akcenat je na primerima iz prakse koji su se pokazali kao najuspešniji.

Program predavanja na kursu za menadžera hrane i pića:

-Definisanje sektora hrane i pića
-Krakteristike menadžera u ugostiteljstvu
-Operativni menadžemnt
-Unutrašnja organizacija, klijent, ekonomsko rukovođenje aktivnostima
-Promocije i unapređenje prodaje, kako se poboljšati i razvijati
-Organizacija događaja
-Vreme trajanja i dinamika obuke kursa


Fond časova obuke: 25 školskih časova (mesec dana)
Termini se određuju u dogovoru sa polaznikom
Cena kursa i načini plaćanja:

-Cena obuke: 31.500 RSD u dve rate sa prvom ratom već od 15.750 RSD
-Cena individualne obuke: 39.900 RSD (20 školskih časova)
-Administrativnom zabranom ili čekovima građana
-Ukoliko se prijavite preko sajta na poklon dobijate skriptu za nastavu

Prijavite se odmah putem sledećeg linka: https://cutt.ly/FzlHi0i

bottom of page