top of page

Kurs knjigovodstva online

Cena Kursa

Od 24.500 RSD

Trajanje kursa

48 šk. časova

Kurs knjigovodstva online

Instruktor

Dragana Tadić Živković

Instruktor na kursu je sa akademskim i praktičnim iskustvom, Dragana Tadić Živković je magistar ekonomskih nauka, zaposlena kao predavač na Visokoj strukovnoj školi na finansijskoj grupi predmeta. Aktivno se bavi istraživačkim radom u oblasti finansija i primeni novih tehnologija u poslovne svrhe. Objavila je niz stručnih i naučnih radova iz matične oblasti. Pored akademskog rada, računovodstvenim poslovima i poslovima poreskog savetovanja se bavi duže od deset godina. Članica je nekoliko profesionalnih udruženja i organizacija.

Opis kursa

Kurs knjigovodstva online omogućava vam da sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme naučite sve o ovom izuzetno traženom zanimanju. Bilo da ste početnik ili već posedujete određeno znanje kurs za knjigovodstvo pružiće vam i neophodno praktično iskustvo. Naučite kako se knjiži, kako se analiziraju finansijski izveštaji i ostale aktivnosti koje spadaju u posao knjigovođe. Online kurs koji obezbeđuje Božidarac Digital obuhvata primenu knjigovodstvenih prinicipa, uz pridržavanje pravnih i zakonskih okvira. Savladajte upotrebu knjigovodstvenih programa i to kroz primere iz prakse, od otvaranja novog privrednog subjekta, do standardnih finansijskih situacija (knjiženja transakcija, obračune, kreiranje završnog računa).

Online kurs za knjigovodstvo organizuje se dva puta nedeljno, a časovi se snimaju tako da ih možete pogledati i kasnije kada vam to odgovara ukoliko propuste uživo nastavu. Svakako, preporučujemo da budete redovni na uživo časovima kako biste imali interakciju sa predavačem.

Ukupno: Obuka traje 48 školskih časova (oko 2 ipo meseca)

Dinamika rada: 2 puta nedeljno po 2 školska časa, u poslepodnevnim terminima

Cena kursa za knjigovodstvo i načini plaćanja:

NA 3 RATE sa ratom već od 13.167 RSD
Administrativnom zabranom, do 3 rata
Cena kursa sa ispitom: 39.500 RSD
Za plaćanje uplatnicom, do 3 rate

Iskoristite situaciju i steknite veštine koje se traže. Prijavite se odmah

bottom of page