top of page

Hobiji za kreativce

kursevi za kreativce.jpg

Zbog ogromnog interesovanja naših polaznika, Božidarac Digital vam nudi i nove online kurseve koji će vam bolje popuniti slobodno vreme. Hobiji za kreativce predstavljaju našu novu ponudu različitih zanimljivih kurseva za sve koji žele da izraze svoju umetničku prirodu.

Nakon učešća u njima bićete u mogućnosti da samostalno stvarate različite ukrasne predmete za sebe i svoje najmilije, da vršite prepravke i dorade već postojećih predmeta, odnosno da naučite tehnike rada na najrazličitijim materijalima, počevši od drveta, preko stakla i keramike, do tekstila. Zavirite u radionice koje podstiču maštu, kreativnost, i jačaju vaše motoričke sposobnosti.

Nudimo vam:

1. Dekupaž

Dekupaž je likovna tehnika osamnaestog veka, i obuhvata komponovanje isečaka papira na objektu u kombinaciji sa specijalnim efektima boja i lakova, sa ciljem stvaranja lepih dekorativnih predmeta. Pridružite se ovoj kreativnoj radionici i zadivite se lepim predmetima koje možete kreirati samostalno, praveći visoko dekorativne kompozicije.

Pored toga, pokloni napravljeni svojim rukama, imaju posebnu vrednost i uvek je lepo da dajemo i primamo! Na ovoj radionici ćete naučiti kako da ukrasite različite materijale: drvo, keramiku, staklo, platno, uz savladavanje krakle i Chaby chick efekata. Nova grupa kreće od april i akcenat će biti na uskršnjim ukrasima.

Ovaj kurs traje 16 časova (mesec dana). Cena je 2999 RSD. Upiši ga i izrazi svoju kreativnost pred Uskrs, ali i nađi novi izvor prihoda.

2. Umetnost FIMO gline

FIMO je najstariji i jedan od najpoznatijih i najupotrebljivanijih brendova glina za modelovanje, visokog kvaliteta koja umetnicima omogućava izradu najsitnijih i veoma preciznih detalja.

 

Kroz ovaj kurs stičete znanje o primeni fimo mase, koju možete svakodnevno koristiti u izradi nakita, ukrašavanju kutija, flaša, vaza, činija, kompletnog pribora za ručavanje, dodataka za venčiće, ukrasa za jelku, i mnogih drugih unikatnih predmeta. 

Ovaj kurs traje 12 časova (mesec dana). Cena kursa je 5500 RSD. Upiši ga i nauči da napraviš najunikatniji poklon, ali i da svoju kreativnost naplatiš na internetu.

3. Face Art

Ukoliko pratite aktuelnosti iz kreativnog sveta, verovatno ste ispratili i veliku popularnost koju trenutno uživa face art. Profesionalno crtanje lica postaje sve popularnije i kod nas. Najčešće se javlja kao zanimljiva aktivnost tokom: dečijih rođendana, festivala, korporativnih proslava, maskembala, Halloween-a i drugih vidova događaja.

 

Face art je posebna tehnika oslikavanja lica pomoću specijalnih boja koje pre svega ne štete koži, te ne čine dermatološke probleme! Naučićete da u svega nekoliko sekundi ili minuta profesionalno pretvorite bilo čije lice u prekrasnu sliku po izboru.

Ovaj kurs je jednodnevan i traje 3 sata. Cena kursa je 2999 RSD. Upiši ga i nauči novu originalnu veštinu koja ti može i postati povremeni posao. Izrazi kreativnost i pokaži umeće sa bojama.

bottom of page