top of page
Search

Kako da se prekvalifikuješ brzo?


Koronavirus nas je pogodio iznenada i preko noći promenio tržište poslova. Određena zanimanja su značajno pogođena kao posledica virusa, dok su druga zanimanja procvetala. Mnogi su zbog toga izgubili motivaciju i želju da rade na sebi.


Međutim, ovo nije trenutak da kloneš duhom i odustaneš od sopstvene karijere. Poslovica kaže da oni koji se najbrže prilagođavaju opstaju, zato ne gubi vreme već iskoristi sadašnju situaciju da unaprediš sebe i počneš da radiš ono što voliš i što je isplativo. Vreme je da pored online zabave u kojoj svi uživamo, iskoristiš i za online učenje.


U sadašnjim nestabilnim okolnostima, Božidarac Digital predstavlja siguran izbor za prekvalifikaciju i učenje novih veština. Sa iskustvom rada sa hiljadama korisnika i zadovoljstvom polaznika od preko 90%, predstavljamo siguran izbor ukoliko tražite novu životnu šansu u novom zanimanju. Pomoći ćemo ti da se prekvalifikuješ za zanimanja koja se traže i da stanete na noge, ako ste tokom ove pandemije pali.


Nudimo dvocifren broj najrazličitijih kurseva online, tako da i tokom mera možete da učite i napredujete. Ukoliko želite da budete knjigovođa, grumer pasa, frizer, kuvar, negovateljica starih lica ili dizajner enterijera stojimo vam na raspolaganju sa našim iskusnim predavačima i priznatim sertifikatom na kraju kursa.


Ako izaberete Božidarac Digital, postoji nekoliko vrlo jasnih prednosti za vas. Rad je fleksibilniji, zato što su predavanja online, a ako ih ipak propustite možete pogledati snimak. Nećete trošiti vreme na odlaske i dolaske, kao ni novac na prevoz. Ako imate decu, nećete morati da nalazite nekoga da ih čuva.


U našoj ponudi sigurno možeš pronaći zanimanje koje ti odgovara. Broj polaznika je ograničen i zato rezerviši svoje mesto na vreme. Imaćeš priliku da se povežeš sa drugim ljudima koji imaju slična interesovanja, a da u isto vreme stekneš nova znanja. Iskustva naših prethodnih polaznika su naša najbolja reklama.


"Kurs knjigovodstva sam upisala zato što je naša porodična firma morala da smanji troškove usled Korone, ali mi se posao dopao. Kurs mi je dosta olakšao da se snađem i sa realnim primerima mi pomogao da brže radim." kaže Ana Pekić sa Banjice.


Prekvalifikuj se brzo i lako, mi znamo kako. Istraži odmah na linku ovde


Spremi se za svet posle Korone. Budi ispred drugih!
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page