Kurs šminkanja online

Cena Kursa

od 6.999 RSD

Trajanje kursa

20šk. časova

Kurs šminkanja online

Instruktor

Radmila Vasiljević

Opis kursa

Uprkos epidemiji žene nisu prestale da se ulepšavaju za sebe i druge. Neki proizvodi jesu izgubili na popularnosti ali su drugi dobili. Nega lica je definitivno u porastu. Nikada nije bilo uzbudljivije vreme da započnete karijeru šminkera. Bez obzira da li želite da izrazite svoju kreativnost u modnim fotografijama manekena ili da naglasite prirodnu lepotu neveste na njen poseban dan, mogućnosti za karijeru su beskrajne. Online kurs šminkanja na Božidarac Digital nudi širok spektar znanja i veština i to sve iz vašeg doma. Nastava je uživo, a možete je pratiti sa telefona ili kompjutera i to vrlo jednostavno. Kurs uključuje sve - od osnove šminkanja do napredne tehnike kao što je konturisanje.

Online predavanja su osmišljena da vam pruže praktične veštine i samopouzdanje u poslu, kako bi po završetku kursa za šminkanje bili u mogućnosti da klijentima ponudite veliki broj usluga.

Za naša specijalna online predavanja poželjno je da imate modela ili da nam pošaljete fotografije vašeg rada nakon predavanja, da bismo postigli maksimalni efekat u zajedničkom radu.

U okviru naše ponude kursa online šminkanja, imamo grupni i individualni rad.
- Grupna nastava sadrži 20 školskih časova i cena je dve rate po 6.999RSD, ukupno 13998 RSD.
- Individualni rad podrazumeva rad "1 na 1" sa našim predavačem i obuhvata 10 školskih časova. Cena je ukupno 19.999 RSD u dve rate.